dissabte, 9 d’abril del 2011

Torrelletes primaveral


Avui hem sortit amb la Rosa, aprofitant les circumstàncies favorables. Havia de ser un dia radiant i així ha estat! Hem decidit anar a buscar el sol i l'hem anat a trobar a Torrelletes. No és una zona gran, però hi ha unes quantes vies la mar de guapes.

Hem començat per la Rocasana (V+) i aquí he vist les estrelles en un pas d'hombro que hi ha al pas clau de la via. És el que té el calcari, fins i tot a les vies senzilles: Passos de canto a canto amb res entremig. O hi jugues, o baixes :)

A Rocasana.

Després ens hem posat al Díedre de la Figuera (V+) sense més incidents.

Amb la Figuera del Díedre...

Hem anat a buscar l'ombra de l'arbre i hem fet Tela Marinera (V+/6a). Una entrada ben curiosa, amb pujada de peus i tibada de monodit. Després més calma i atacar el darrer mur, que sembla més difícil vist de baix que un cop hi estàs posat.

Tela Marinera!

Per no moure'ns de lloc, a continuació hem fet La Fosca (V+). Entrada més suau que l'anterior i el muret similar o potser un xic més difícil.

A La Fosca.

I, per acabar, hem atacat Pica'm l'Ullet (V). Encara que ja l'havia feta, ha estat també com si fos a vista, i m'ha costat més que les anteriors. Repassant el bloc ja em va fer aquesta impressió l'altra vegada. Més passos delicats que a les altres. Segurament hi ha trucs que faciliten la feina!

Buscant la sortida de Pica'm l'Ullet.

Després d'aquestes vietes hem donat la sessió per tancada. D'una banda, es tractava d'anar retornant paulatinament a la normalitat i, de l'altra, el solet sense airet ha començat a fer-se pesadet :)